Producenci
Bestsellery
Alkomat AlcoFind PRO X-5 PLUS kalibracje 12 m-cy, Certyfikat Kalibracji
Alkomat AlcoFind PRO X-5 PLUS kalibracje 12 m-cy, Certyfikat Kalibracji
485,00 zł 425,00 zł 394,31 zł 345,53 zł
szt.
Basen ogrodowy stelażowy RATANOWY 549 x 122 cm zestaw 12w1 Bestway 56977
Basen ogrodowy stelażowy RATANOWY 549 x 122 cm zestaw 12w1 Bestway 56977
3 799,00 zł 2 399,00 zł 3 088,62 zł 1 950,41 zł
szt.
Pompa piaskowa do basenu 3028 l/h Bestway 58515
Pompa piaskowa do basenu 3028 l/h Bestway 58515
589,00 zł 449,00 zł 478,86 zł 365,04 zł
szt.
Alkomat AlcoFind PRO X5 PLUS + 24 m-ce kalibracji + 5 lat gwarancji + 100 szt. ustników
Alkomat AlcoFind PRO X5 PLUS + 24 m-ce kalibracji + 5 lat gwarancji + 100 szt. ustników
499,00 zł 465,00 zł 405,69 zł 378,05 zł
szt.
Alkomat PROMILER iSOBER 30 + mata na szybę lato/zima
Alkomat PROMILER iSOBER 30 + mata na szybę lato/zima
549,00 zł 499,00 zł 446,34 zł 405,69 zł
szt.
Wykrywacz Metali COBRA CT-1032
Wykrywacz Metali COBRA CT-1032
499,00 zł 405,69 zł
Promocje
Łata naprawcza WODA-STOP baseny rynny oczka wodne
Łata naprawcza WODA-STOP baseny rynny oczka wodne
29,99 zł 19,99 zł 24,38 zł 16,25 zł
szt.
MOCNY OPRYSK NA KOMARY I KLESZCZE AFANISEP PERMETRYNA 25% Zestaw 3 szt.
MOCNY OPRYSK NA KOMARY I KLESZCZE AFANISEP PERMETRYNA 25% Zestaw 3 szt.
39,00 zł 29,99 zł 31,71 zł 24,38 zł
szt.
Tunel foliowy 2x3 m 6m2
Tunel foliowy 2x3 m 6m2
479,00 zł 449,00 zł 389,43 zł 365,04 zł
Bateria alkaliczna typ 9V Energizer
Bateria alkaliczna typ 9V Energizer
15,90 zł 11,99 zł 12,93 zł 9,75 zł
szt.
Nowości
Alkomat PROMILER iSOBER 30 + mata na szybę lato/zima
Alkomat PROMILER iSOBER 30 + mata na szybę lato/zima
549,00 zł 499,00 zł 446,34 zł 405,69 zł
szt.
Tunel foliowy 3x4,5 m 13,5m2
Tunel foliowy 3x4,5 m 13,5m2
749,00 zł 608,94 zł
Alkomat AlcoFind PRO X-5 PLUS kalibracje 12 m-cy, Certyfikat Kalibracji
Alkomat AlcoFind PRO X-5 PLUS kalibracje 12 m-cy, Certyfikat Kalibracji
485,00 zł 425,00 zł 394,31 zł 345,53 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu neomaniak.pl

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Administratorem danych osobowych (dalej: Administrator) jest:
DYSKRET Robert Joachim, ul.Wiejska 77, 95-200 Pabianice, NIP 731-100-46-01.

Z Administratorem można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: DYSKRET Robert Joachim, ul.Wiejska 77, 95-200 Pabianice, lub email: sklep@neomaniak.pl

Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się kontaktować
pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na adres: DYSKRET Robert Joachim, ul.Wiejska 77, 95-200 Pabianice lub email: sklep@neomaniak.pl

Dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO, tj. w oparciu o niezbędność przetwarzania do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora.

Prawnie uzasadnione interesy realizowane przez firmę polegają na oferowaniu klientom produktów i usług z zakresu rozwiązań informatycznych i serwisowych. Firma nie udostępnia danych innym podmiotom, chyba, że zostały zawarte dodatkowe ustalenia w tym zakresie z Państwem. Przetwarzanie danych osobowych na potrzeby ww. produktów mieści się w zakresie działalności gospodarczej firmy DYSKRET Robert Joachim

Dane osobowe są przetwarzane ręcznie oraz automatycznie w celu dostarczania klientom DYSKRET Robert Joachim kompleksowej informacji gospodarczej w ramach oferowanych przez Firmę produktów, w celu prowadzenia działalności gospodarczej zgodnie z przepisami prawa (księgowość) jak również w celach statystycznych.

Administrator przetwarza Państwa dane osobowe w zakresie, w jakim są one udostępniane przez źródła publicznie - tj. dostępne na stronach www oraz rejestry urzędowe (KRS, REGON itp.)

W związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przysługuje Pani/Panu prawo do: 
- żądania od Administratora dostępu do Pani/Pana danych osobowych,
- żądania od Administratora sprostowania Pani/Pana danych osobowych,
- żądania od Administratora usunięcia Pani/Pana danych osobowych,
- żądania od Administratora ograniczenia przetwarzania Pani/Pana danych osobowych,

- wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Pani/pana danych osobowych,
- przenoszenia Pani/Pana danych osobowych,
- wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Z powyższych praw można skorzystać poprzez: kontakt e-mailowy pod adresem: 
sklep@neomaniak.pl lub za pomocą poczty tradycyjnej, listownie na adres: DYSKRET Robert Joachim,

ul.Wiejska 77, 95-200 Pabianice,

Informujemy również, że:

Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Oprogramowanie zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących obszarów: Cookie dotyczące sklepu (informacje konieczne do przekazania klientom):

  • informacje na temat sesji,
  • ostatnio oglądane produkty,
  • oddanie głosu w ankiecie.

Cookie dotyczące panelu administracyjnego:

  • informacje na temat sesji,
  • możliwość przeglądania przez administratora sklepu podczas jego wyłączenia dla klientów,
  • podgląd stylów graficznych,
  • integracja z allegro - kontrola pobierania kategorii.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@neomaniak.pl bądź telefonicznie pod numerem +48 570 140 570.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Infolinia:

Telefon: 570 140 570

Email: sklep@neomaniak.pl

Waluty
więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl